למרק גולש טוב תצטרכו כמה דברים. אני דוגלת בשיטת ההחלפה במידת הצורך, אבל דווקא כשזה מגיע למתכון של גולש, אני ממש ממש עומדת על זה שחייבים שיהיו לכם את כל מרכיבי המתכון כולל התבלינים:
אז מה תצטרכו?
- מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים למשך 5-7 דקות.
- מוסיפים את המים והירקות החתוכים.
- מבשלים כשעה וחצי- שעתיים על אש נמוכה.
אז מה תצטרכו?
• 1 ק"ג בשר גולש חתוך לקוביות
• 4 בצלים חתוכים לקוביות
• 3 גזרים חתוכים לקוביות
• 3 תפו"א חתוכים לקוביות
• 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
• 3 כפות פפריקה מתוקה
• 3 שיני שום טרי קצוץ
• 2 כפות מלח
• 3 כפיות סוכר
• 2 כפות כמון
• 4 עלי דפנה
• 4 גרגרי פלפל אנגלי
• 1 כפית פלפל שחור גרוס
• 2 כפות רסק עגבניות
• 3 ליטר מים
• מעט שמן לטיגון
- מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים למשך 5-7 דקות.
- מוסיפים את המים והירקות החתוכים.
- מבשלים כשעה וחצי- שעתיים על אש נמוכה.
פוליסמן אולגה